31 Jul Yoga retreat under 10 magiska och tropiska dagar på Bali

March 9th – 12th, 2019

10 magiska dagar och underbar retreat på Bali i närvaro, medvetenhet och stillhet

Mikael Modin och Christina Grossi bjuder in till en underbar retreat på Bali i närvaro, medvetenhet och stillhet, där du kan finna friden inom dig och hitta hem till din innersta kärna. Vi kan varmt rekommendera att komma till oss för en 10-dagars resa in i hjärtat och ditt Hem.

Längtar du efter mer kraft, passion, lust och energi? Vill du leva din sanning och vara i din fulla potential? Vill du vara i yogans närvaro? Äta god vegetarisk och Raw food mat? Då är detta en retreat för dig!

Under dessa 10 magiska och tropiska dagarna kommer du att få uppleva en pånyttfödelse genom Ashtangayoga med Mikael Modin, A Course In Miracles (ACIM), och YinYoga, den passiva, närvarande kvinnliga urkraften och guidade och läkande hjärtmeditationer, samtal, healing, chanting, mantran, meditation och mindfulness. Vi kommer att ha stunder av tystnad för att verkligen känna in vårt inre. Allt för att hitta tillbaka in i dig själv, tillbaka till källan och känslan av att vara ett med alla.

De fem första dagarna landar vi mitt bland risfälten i Ubud; Dragonfly Village, som står för transformation. För att sedan ta oss till vårt nästa ställe Desa Seni, där Christina, hade en transformationsretreat hösten 2016. Dragonfly Village, en fantastisk plats för en retreat i paradiset. Den ligger mitt i ett av de vackraste risfälten i Ubud. Ett lugn och gröna fält möter dig överallt. Panoramavy mot det heliga berget; Agung. Öppet space fyllt med trollsländor under dagen och eldflugor på natten. En symfoni med gräshoppor och grodor.
Det perfekta stället för dig som älskar naturen och healing. I närheten ligger Sari Organics, som är ett underbart café med egenodlade grönsaker och frukter. Vi bor endast några steg från Ubuds centrum men ändå undangömt från ljud och rörelse.

Här får du det bästa av två världar. Dragonfly Village, är uppbyggt av återvunnet och hållbart material, trä och gammal teak som kommer ifrån avlägsna byar på Java. Här kan du läsa mer om Dragonfly Village www.dragonfly-village.com/

Efter våra fem dagar i Ubud kommer vi till Desa Seni, som är ett retreatcenter på Bali uppbyggt av återvunnet och hållbara material från lokala ställen runt om. Allt vi äter är till 80% odlat på plats så helt ekologiskt och biodynamiskt. Frukosten består av detoxdrink och sedvanlig frukost. Balinesisk lunch och middagsbuffé. Här kan du läsa mer om Desa Seni www.desaseni.com/

En dag är vi lediga och där ni själva kan utforska Ubud. Vi kommer att ha lite olika förslag att göra. En dag gör vi en gemensam utflykt för de som vill till vattentemplet; Tirta Empul temple där vi gör en cleansing, i Holy water. Alternativ är the Royal Pita, där du kan bada i en naturlig flod, i heligt vatten och i en evighetspool. Ingår inte i retreatpriset.

1

Mikael är yogalärare, thaimassör, svensk klassisk massör och hälso-utvecklare. Utövar yoga sen 19 år tillbaka. Läs mer på www.ashtangaboras.se

Christina är fil. mag i psykologi, healer, yogalärare och själscoach sedan 19 år. Christinas unika talang är att väcka upp människor så de kan leva ett kärleksfullt och ett liv i tillit.

När är det och vad kostar det?

Retreaten pågår från den 4-13/3-2019. Ditt pris exklusive flygkostnad är 16000 kronor. Boendet består av trippel- och dubbelrum, enkelrumstillägg. Din hälsoinvestering för kost/logi och retreat är på 16000 kronor. För företag läggs momsen på. Flyg ordnar du på egen hand. Vi hjälper till med olika flygalternativ.

Din totala kostnad är 16000 kr och anmälan är bindande. Är du intresserad av någon av mina kurser/retreats, anmäler du dig via formuläret. Du fyller i kursanmälan/retreat och när du fått okej får du en faktura på anmälningsavgiften som är 3000 kr. Anmälningsavgiften återbetalas ej! 29/11 2018 får du en faktura på resterande belopp 13000 kr. Sista dag för avbokning är 3/12 2018. Om du tvingas avstå på grund av sjukdom och vill få kursavgiften betald tillbaka, så sker detta efter uppvisande av läkarintyg utfärdat till dig. (anmälningsavgiften tas då som administrativ kostnad). Fullständiga villkor kan du läsa när du bokar dig!

Det finns även möjlighet att åka både till Bali och Goa direkt efter. Då gäller datumen 4-13/3 på Bali först och sedan Goa 15-21/3. Antingen stannar man en till två nätter till på Bali eller bokar in två extra nätter på Bamboo Yoga Reetreat. Flyg förslag kommer läggas in i gruppen; Resor med Christina. För båda resorna gäller 22000 kr och anmälan är på 5000 kr som betalas mot faktura.

Jag vill följa med på detta yogaretreat på Bali!

For more information and bookings : www.christinagrossi.se

Desa Seni harvest